Sladdskydd

Köpa snygga och billiga sladdskydd och kabelskydd online på nätet.

På denna sida hittar du många bilder, annonser och länkar till företag som säljer golv av olika slag samt produkter för att lägga golv, renovera golv, städa och underhålla golv. Också många bilder på golv för att finna inspiration då ett golvbyte är aktuellt.

Ovan möjligheter att hitta olika sladdskydd och kabelskydd till golv och väggar.

Många gånger när man inreder ett rum, kommer ofta problemet, var ska jag gömma alla kablar och sladdar? Om man inte gömmer dessa sladdar så förfular de annan inredning, har sett ex. på sladdar som tejpats utmed ett golv vilket förstörde detta annars snygga golv. Lösningen heter snygg sladdskydd eller kabelskydd. Det finns många olika varianter av snyggt sladdskydd eller kabelskydd till golv, tak och hörn, tex kabelkanal svart plast, golvlist med kabelkanal eller gjorda i aluminium. Av Ikea kan man köpa billig kabelränna.


Köpa sladdskydd online på nätet

Ett stort företag man hittar lokalt på många orter här i landet men också på nätet är Jula. Av Jula kan man köpa snygga och billiga sladdskydd och kabelskydd att använda både inomhus och utomhus. Nedan bilder på 2 sladdskydd hämtade från deras hemsida. Om det vänstra sladdskyddet : Dölj kablarna från teven eller stereon! Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Kabelkanalen är 1,2 m lång, en längd som gör den perfekt att använda på väggen upp till teven. Skruvar samt självhäftande tejp ingår. Om det högra sladdskyddet : Fyra 1 m-kabellister! Ansluts fyrpack med kabelkanaler hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Varje kabellist är 1 m lång och levereras med självhäftande tejp.

sladdskydd sladdskydd

En återförsäljare med butik på nätet av billiga och snygga sladdskydd och kabelskydd är Clas Ohlson. De har en hel del olika skydd för att dölja sladdar och kablar inomhus och utomhus tex. till golv och väggar. Besök deras butik för att läsa mera om deras sladdskydd och kabelskydd. Nedan en bild på ett skydd för att dölja sladdar till golv. Om detta kabelskydd : Smidig modell med plats för flera kablar. Gömmer kablar och sladdar på golvet utan att de kläms. Minskar risken för att någon ska snubbla. Kan skarvas till önskad längd. Kan limmas fast på underlaget.

sladdskydd

Annonserna på sida ger dig möjlighet att köpa just det sladdskydd eller kabelskydd som bäst passar dina önskemål för att dölja kablar billigt och snyggt. Kabelskydd och sladdskydd till golv, tröskel och tak och kabellist golv finns i olika utförande och i olika material, tex. plast och aluminium. Beroende på vad ett sladdskydd ska användas till så väljer man lämplig modell. Passa på och besök annonsörerna för att jämföra utbud och priser, många gånger säljer de produkter från samma tillverkare och lägger sedan på olika mycket. Besök därför flera säljare innan du ska köpa ditt sladdskydd eller kabelskydd till golv och väggar.

Ytterligare ett företag man hittar på nätet som säljer sladdskydd och kabelskydd för att gömma sladdar och kablar inomhus och utomhus är Biltema. Nedan två bilder från deras hemsida för att dölja sladdar och kablar. Om det vänstra sladdskyddet : Ett kabelskydd att använda utomhus. Varmförzinkad stål. Tjocklek: 1,0 mm. Längd: 1,7 m. Om det högra sladdskyddet : Kabelkanaler, 5 st. Transparenta. För el-, datakablar m.m. Självhäftande. Bredd: 9 mm, höjd: 6 mm, längd: 1 m.

sladdskydd sladdskydd

Köpa snyggt sladdskydd på nätet

Nedan hittar du länkar till tillverkare och återförsäljare för att köpa billiga sladdskydd och kabelskydd till golv och väggar i olika design och material som tex. plast, trä och metall.

Biltema Bauhaus Clas Ohlson
Ikea Jula Conrad
Rusta ÖB

Sladdskydd och andra kabelskydd

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sidan via annonser och länkar kan man köpa billiga sladdskydd och kabelskydd i metall, trä och plast. Det finns många olika snygga sladdskydd och kabelskydd att köpa för att dölja kablar och sladdar på golv och väggar online på nätet.

HEM Betonggolv Bona golv
Ekgolv Furugolv Golv badrum
Golv kök Golvslipning Golvvärme
Klickgolv Klinkergolv Lacka och måla golv
Laminatgolv Parkettgolv Plastgolv
Renovera golv Trägolv Valnöt golv