Trallplattor

Köpa trallplattor och golvplattor i plast, komposit och trä till balkong, altan och uteplats online på nätet.

På denna sida hittar du många bilder, annonser och länkar till företag som säljer golv av olika slag samt produkter för att lägga golv, renovera golv, städa och underhålla golv. Också många bilder på golv för att finna inspiration då ett golvbyte är aktuellt.

Ovan möjligheter att hitta bilder och inspiration för att köpa trallplattor och golvplattor.

Använd nätet för att hitta tips på snygga trallplattor och golvplattor som altangolv, balkonggolv och uteplatsgolv via bilder på hemsidor som de olika säljarna och tillverkarna har. Börja med att titta på vad stora företag som tex. Byggmax, Bauhaus, K-rauta, Bejer Bygg och Jem Fix har att erbjuda. Via bilder, texter, annonser och länkar på sidan kan du köpa trallplattor och golplattor att använda inomhus och utomhus tex. till altan, balkong och uterum.


Köpa trallplattor online på nätet

Besök Rusta för att kunna köpa billiga trallplattor och golvplattor i plast, komposit och trä samt annat passande golv tex. balkonggolv eller altangolv av konstgräs. Nedan bilder på trallplattor och konstgräs hämtade från Rustas hemsida. Besök deras hemsida för att hitta ett snyggt och billigt balkonggolv eller altangolv. Om den vänstra bilden : Konstgräs med noppad undersida som påskyndar torkning efter regn. Mått: 250x131 cm, 3,27 m2. Passar bra på balkongen och uteplatsen. Om den högra bilden : Trätrall, 30x30 cm Acacia. Oljad, odlad acacia. Enkelt att lägga för inom- och utomhusbruk som tex. balkonggolv eller altangolv.

balkonggolv trallplattor

Besök Ikeas hemsida för att kunna köpa trallplattor och golvplattor att använda inomhus och utomhus tex. som balkonggolv eller altangolv. Bilden nedan till vänster visar trallplattor från Ikea. Om dessa trallplattor : Med golvplattor kan du snabbt och enkelt förnya din terrass eller balkong. Golvplattorna går att kapa om du behöver anpassa dem för ett hörn eller runt en pelare. Det är enkelt att plocka isär golvplattorna och montera ihop dem igen om du behöver rengöra golvet under.

trallplattor

Besök annonsörerna du ser på sidan för att med lite tur kunna köpa billiga trallplattor och golvplattor i plast, komposit och trä pga att de som annonserar ofta har erbjudanden med i sin annonsering. Man kan också se bilder på snygg ektrall som kan fungera som inspiration för att välja trallplattor. Man kan också hitta instruktioner på att bygga ett trallgolv samt hur man ska sköta sitt trallgolv.

Av Jula kan man också köpa trallplattor och golvplattor i plast, komposit och trä till balkong, altan och uteplats. Nedan bilder på trallplattor från deras hemsida. Om den vänstra trallplattan : Utmärkt både på altanen eller balkongen! Trallgolv tillverkat av impregnerat furu. Om den högra trallplattan : Det snabba och enkla sättet att förnya golv på! Plattorna läggs och avlägsnas utan verktyg, är starka nog att klara trycket av en bil och är motståndskraftiga mot höga/låga temperaturer samt de flesta kemikalier; dessutom har de en snabbtorkande och halkskyddande yta som är lätt att rengöra. Tack vare dessa egenskaper är golvet lämpligt på mängder av platser, t.ex. balkonger, fritidsrum, tvättstugor, garage, badrum, båtar, butiker, kontor och lager. 11 st. plattor per förpackning = 1 m². Tillverkade av UV-stabiliserad, återvunnen PP-plast.

trallplattor trallplattor

Av Balkongmöbler kan man köpa trallplattor och golvplattor i olika utförande till altan, balkong, utomhus, uterum mm. Nedan bilder på trallplattor i trä, ek. Om den vänstra ektrallen : Mönstrad trätrall i ek för uteplatsen eller balkongen, trallen klarar att ligga ute året om. Oljad ek ovanpå plast som knäpps samman i sektioner, enkelt och snabbt. Om den högra ektrallen : Ektrall i diagonal ek, oljad ektrall med diagonalt mönster ovanpå plast, knäpps samman för hand. Trallplattorna klarar av att vara utomhus året runt.

ektrall ektrall

Köpa snygga och moderna trallplattor på nätet

Nedan hittar du länkar till tillverkare och återförsäljare för att köpa färdiga trallplattor och golvplattor i plast, komposit och trä eller bräder för att själv bygga ett trallgolv, tex. ektrall till altan och balkong.

Balkongmöbler Bauhaus K-rauta
Ikea XL Bygg Beijer Bygg
Rusta Byggmax Stombergs

Trallplattor

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sidan via annonser och länkar kan man köpa golv av olika slag samt köpa trallplattor och golvplattor i plast, komposit och trä samt byggmaterial som brädor av olika slag för att själv bygga sitt golv vilket tex. kan vara ett trallgolv av trä som balkonggolv.

HEM Betonggolv Bona golv
Ekgolv Furugolv Golv badrum
Golv kök Golvslipning Golvvärme
Klickgolv Klinkergolv Lacka och måla golv
Laminatgolv Parkettgolv Plastgolv
Renovera golv Trägolv Valnöt golv